ONS MENU

Heerlijk Chinees en Indisch eten bij ons restaurant in Bemmel


Voor lekker Chinees eten in Bemmel bent u bij King Palace aan het juiste adres. De Chinese keuken biedt vele heerlijke, gevarieerde en tevens gezonde gerechten. Geniet van de rijke smaak van China in een ontspannen sfeer bij ons restaurant.

Download ons menu


Chinese en Indische rijsttafel


In Bemmel kunt u bij ons genieten van heerlijk Chinees eten. Als u aan Chinees of Indisch eten denkt, denkt u natuurlijk direct aan een heerlijke rijsttafel. Deze bestaat in allerlei soorten en maten met verschillende ingrediënten. Bent u met een grote groep dan kunt u bijvoorbeeld onze rijsttafel American selecteren voor 6 personen. Een combinatie van Indische en Chinese gerechten.

Overige specialiteiten


U heeft bij ons, naast complete rijsttafels, ook de keuze uit diverse voor- een hoofdgerechten. We hebben een ruim aanbod van ei-, vlees-, groente- en visgerechten. Daarnaast kunt u ook een combinatie maken met deze ingrediënten. En uiteraard is ook aan de vegetariërs gedacht. U kunt uw gerecht aanvullen met onder andere mihoen, witte rijst, bami of nasi. Geniet zo van een heerlijke maaltijd naar keuze.

Take away


Wanneer u van lekker Chinees eten wilt genieten in Bemmel bent u altijd van harte welkom in ons restaurant. Ook als u liever thuis wilt eten kunt u echter bij ons terecht. Wanneer er een groep vrienden bij u langs komt, als u een dag geen zin heeft om te koken of om elke andere mogelijke reden kunt u eten bij ons afhalen. Al onze gerechten op ons menu kunnen meegenomen worden. Ook hierbij bieden wij dezelfde uitstekende bereiding met de verste en beste producten zoals ook in ons restaurant gebeurt. Dezelfde kwaliteit, maar dan lekker thuis.

king-palace_ons-menu

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail